Onze missie

Wij zeggen het niet. Het is de wetenschap. Uit onderzoeken blijkt dat langdurig geluk gecreëerd wordt door ervaringen. Ervaringen zoals reizen, buitenactiviteiten en nieuwe vaardigheden aanleren. Daarom ontwerpen en organiseren we fototrips voor zowel beginnende amateurfotografen als enthousiaste gevorderden. Met onze passie voor fotografie en jarenlange reiservaring willen we fotografen inspireren om de grote, kleine wereld te ontdekken. Onze missie? Het verhaal van onze planeet vertellen. Veraf of dichtbij. Beleving en creativiteit zijn de drijfveren voor al onze trips. Beleef mee. Geniet. Zie de wereld en boek je fototrip.

Ons aanbod

Noorwegen

7 Dagen

Fototrip zeearend, steenarend in winters Noorwegen

Noorwegen

6 Dagen

Baltsende korhoenders,(roof)vogels en landschappen

Australië

19 Dagen

Australia inside out

Ons Team

151029Lauvsnes zee arenden_ND45228.jpg

Tom Linster

Reisleider | Fotograaf

Topfotograaf Tom Linster kijkt en blijft kijken. Op een andere manier dan u gewoon bent. De natuur zit in Toms lijf.  Hij toont de wereld in al haar schoonheid en kwetsbaarheid. In al haar oerkracht. Met zijn passie en verteltalent is het een genot om samen met hem de grote, kleine wereld te ontdekken.

161101Rondane_D4S9786.jpg

Ann Coppens

Reisleider | Fotograaf

Natuurfotografe Ann Coppens heeft een uitgesproken passie voor landschaps- en wildlife fotografie.  De rust en eenvoud van de natuur worden door haar op een doordachte manier vastgelegd. Dichtbij of ver weg, haar gedrevenheid en kennis deelt ze heel graag met u.