Ons team

161101Rondane_D4S9786.jpg

Ann Coppens

Zaakvoerder | Reisleider | Fotograaf

Ze is gedreven. En succesvol in de wereld van de natuurfotografie. Beroepsfotografe Ann Coppens heeft een uitgesproken passie voor natuur- en wildlife fotografie. De emoties van dieren weergeven en hun persoonlijkheid uitlichten, zijn de hoofdpijlers in haar beelden. Daarnaast gaat ze altijd op zoek naar het perfecte licht -en lijnenspel. De rust en eenvoud van de natuur worden door haar op een doordachte manier vastgelegd. Ze reist naar alle uithoeken van de wereld om de meest ongerepte gebieden op onze planeet te fotograferen. Dichtbij of ver weg, haar passie en kennis deelt ze heel graag met u.
Ann is als eerste Belgische wildlife fotografe bekroond met het zeer begeerde kwaliteitslabel " Master Qualified European Photographer ". Verder behaalde ze in 2017 brons in de " World Photographic Cup " categorie natuur. Twee jaar op rij (2017 en 2018) mag ze de gouden camera in ontvangst nemen samen met de titel European Professional Wildlife Photographer of the Year.
 

Johan team.jpg

Johan Paulussen

Reisleider I Fotograaf

Johan heeft veel ervaring met reizen in Brazilie, in het bijzonder in de Pantanal en het Atlantisch regenwoud. Hij is lid van het BVNF en van de KFHerentals. Weinig continenten hebben nog grote geheimen voor hem. Hij geeft regelmatig lezingen voor Natuurpunt en andere organisaties. Won meerder medailles in nationale fotowedstrijden voor natuurfotografie.

Image-1.jpg

Robert Biesemans

Reisleider I Fotograaf

" Als eenvoud mag sieren " , de slogan van Robert in zowat alles wat hij fotografeert. Voornamelijk mensen. Groot, klein, dik en dun. Alle mensen zijn even mooi en iedereen is het waard om op een foto te staan. Emoties vastleggen, dynamiek en soms stilte. Maar altijd ver van glamour en glitter of geforceerde dingen. Schoonheid zoekt hij in de unieke kenmerken van iedere mens en die worden in een aangepast licht geplaatst.
Fotografie dient om van te genieten, en het leren ervan moet ook aangenaam zijn. De techniek is nodig maar geen doel op zich. Verstaanbaarheid en artistiek inzicht komt altijd op de eerste plaats.

Als beroepsfotograaf is Robert houder van het kwaliteitslabel " Qualified European Photographer " in portretfotografie.

Ann Coppens Photography -9013.jpg

Ronny Blommaert

drone piloot I logistiek medewerker

Fotograferen vanaf de grond is boeiend maar Ronny voegt hier graag een dimensie aan toe : “ luchtbeelden”

Als professioneel erkende dronepiloot klasse 1A staan alle mogelijkheden open. De juiste positie vinden zodat de fotograaf het juiste beeld kan schieten is steeds een uitdaging. Door het inzetten van de juiste toestellen kan alles op een wettelijke en veilige manier gebeuren.

Voor de diverse opdrachten gebruiken we zowel een Quadcopter als een hexacopter.

Ronny vliegt en de fotograaf kan zich volledig bezig houden met het maken van het perfecte beeld.