Onze missie

Wij zeggen het niet. Het is de wetenschap. Uit onderzoeken blijkt dat langdurig geluk gecreëerd wordt door ervaringen. Ervaringen zoals reizen, buitenactiviteiten en nieuwe vaardigheden aanleren. Daarom ontwerpen en organiseren we fototrips voor zowel beginnende amateurfotografen als enthousiaste gevorderden. Met onze passie voor fotografie en jarenlange reiservaring willen we fotografen inspireren om de grote, kleine wereld te ontdekken. Onze missie? Het verhaal van onze planeet vertellen. Veraf of dichtbij. Beleving en creativiteit zijn de drijfveren voor al onze trips. Beleef mee. Geniet. Zie de wereld en boek je fototrip.

 

Regelingen betreffende COVID-19 (coronavirus)

 

Naar aanleiding van de beslissingen van de overheid dd 17 maart 2020 om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan nemen wij als bedrijf hiervoor ook de nodige voorzorgen. Uw gezondheid primeert voor alles. Bijgevolg worden alle : fotoshoots, workshops, lezingen, fotobesprekingen ' on hold ' gezet tot en met 19 april. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van de overheid nauwgezet op en passen onze voorzorgen aan indien nodig.

Voor de personen die een fotografiereis geboekt hebben de komende maanden : Samen met onze contactpersonen ter plaatse volgen wij de richtlijnen van het betreffende land van kortbij op. Indien het vertrek van uw fotografiereis in het gedrag zou komen, wordt u hiervan persoonlijk verwittigd. Weet dat wij dan samen met de organisatie ter plaatse zoeken naar de meest klantvriendelijke economische oplossing.

Ons aanbod

Rusland

8 Dagen

sept 2020 Fotografiereis Moskou en omgeving

Volzet

Hongarije

8 Dagen

2021 Fotografiereis naar Hongarije in winter

Noorwegen

8 Dagen

2021 Winterfototrip naar Noord Noorwegen