Ons team

161101Rondane_D4S9786

Ann Coppens

Zaakvoerder | Reisleider | Fotograaf

Ze is gedreven. En succesvol in de wereld van de natuurfotografie. Beroepsfotografe Ann Coppens heeft een uitgesproken passie voor natuur- en wildlife fotografie. De emoties van dieren weergeven en hun persoonlijkheid uitlichten, zijn de hoofdpijlers in haar beelden. Daarnaast gaat ze altijd op zoek naar het perfecte licht -en lijnenspel. De rust en eenvoud van de natuur worden door haar op een doordachte manier vastgelegd. Ze reist naar alle uithoeken van de wereld om de meest ongerepte gebieden op onze planeet te fotograferen. Dichtbij of ver weg, haar passie en kennis deelt ze heel graag met u.
Ann is als eerste Belgische wildlife fotografe bekroond met het zeer begeerde kwaliteitslabel " Master Qualified European Photographer ". Verder behaalde ze in 2017 brons in de " World Photographic Cup " categorie natuur. Twee jaar op rij (2017 en 2018) mag ze de gouden camera in ontvangst nemen samen met de titel European Professional Wildlife Photographer of the Year.
 

Ann Coppens Photography -9013

Ronny Blommaert

drone piloot I logistiek medewerker

Fotograferen vanaf de grond is boeiend maar Ronny voegt hier graag een dimensie aan toe : “ luchtbeelden”

Als professioneel erkende dronepiloot klasse 1A staan alle mogelijkheden open. De juiste positie vinden zodat de fotograaf het juiste beeld kan schieten is steeds een uitdaging. Door het inzetten van de juiste toestellen kan alles op een wettelijke en veilige manier gebeuren.

Voor de diverse opdrachten gebruiken we zowel een Quadcopter als een hexacopter.

Ronny vliegt en de fotograaf kan zich volledig bezig houden met het maken van het perfecte beeld.

Johan team

Johan Paulussen

Reisleider I Fotograaf

Johan is een echte wereldreiziger .en een gedreven natuurfotograaf. Weinig continenten hebben nog grote geheimen voor hem. 

Johan heeft veel ervaring met reizen in Brazilie, in het bijzonder in de Pantanal en het Atlantisch regenwoud.

Daarnaast was hij vele malen in Afrika met een voorliefde voor Tanzania en Oeganda. Hij geeft regelmatig lezingen voor Natuurpunt en andere organisaties. 

Hij is lid van het BVNF en van de KFHerentals en won meerder medailles in nationale fotowedstrijden voor natuurfotografie.

IMG_4644

Kattoo Hillewaere

Reisleider I Fotograaf

Kattoo is van opleiding Slavist. Na haar studies studeerde ze nog een jaar aan de universiteit van Moskou. Daar heeft ze haar hart verloren aan de wondere wereld van de Tsaren en de Bojaren, van Dostojevski, Poesjkin en Tolstoj, van Tsjaikosvi en Rachmaninov, van vodka en kaviaar in absurdistan. Na haar studies organiseerde ze reizen voor studenten en kunstliefhebbers. Maar eigenlijk wou ze altijd alleen maar fotograaf zijn. Die droom heeft ze enkele jaren geleden waargemaakt door als beroepsfotograaf er helemaal voor te gaan. Nu combineert ze haar twee grote passies. De Russische ziel vatten in foto's, verhalen vertellen met beelden en anderen meenemen in dat mooie verhaal. Dat is wat ze doet tijdens haar fotografiereizen.

Ikke_105-bewerkt

Jos Verhoogen

Fotograaf I docent fotografie en lightroom

Van opleiding leraar en fotograaf. Werkte 25 jaar als fotojournalist voor de belangrijkste Vlaamse dagbladen, fotografeerde Campagnes voor Broederlijkdelen, fotografeerde voor Libelle en Femma, fotografeer al 35 jaar zwangerschappen en bevallingen, docent fotografie en fotojournalistiek aan Thomas More en de Persacademie, en nu nog steeds docent Lightroom, Natuur en landschap, Reportagefotografie ,.. aan CVO Crescendo te Mechelen. Master Qualified European Photographer voor reportage fotografie.